Actieve hulp bij zoekmachine optimalisatie: Mooiesite Pro

We worden steeds vaker benaderd voor hulp bij het optimaliseren van websites voor zoekmachines. De Online beheeromgeving biedt alle mogelijkheden voor een effectieve zoekmachine optimalisatie, maar het is in de praktijk nog best lastig ze allemaal goed in te zetten. Daarnaast wordt de concurrentie steeds heviger. En de enorme hoeveelheid informatie die er online te vinden is over zoekmachine optimalisatie maakt het er niet makkelijker op.

Om tegemoet te komen aan de wens om op onze kenmerkende persoonlijke wijze actieve ondersteuning te bieden bij het optimaliseren en beter vindbaar maken van websites, zijn we gestart met een nieuw model: Mooiesite Pro. Met de aanpak van Mooiesite Pro maken we optimaal gebruik van jouw kennis van je vakgebied en onze kennis van internet en zoekmachines.

We bieden daarbij 3 pakketten:

Start Inrichting van je website en 2x per jaar persoonlijk telefonisch contact om je website continu te verbeteren
Standaard Inrichting van je website, Facebook en Google+ pagina en ieder kwartaal persoonlijk telefonisch contact
Plus Inrichting van je website, Facebook en Google+ pagina, maandelijks persoonlijk telefonisch contact en inrichting en ondersteuning van je Google AdWords campagne

Je hebt al een abonnement vanaf €59 per maand. Bekijk de pakketten en de kosten op www.mooiesitepro.nl/pakketten.

Wij richten je website voor je in

Je gaat direct goed van start met je nieuwe website, want wij richten je site helemaal voor je in.

Jij levert je teksten, logo en ideeën aan en wij maken daar een site van die goed gevonden wordt. Zo maken we optimaal gebruik van jouw kennis van je vakgebied en onze kennis van internet en zoekmachines.

Eenvoudig beheer van je website

Voor het bewerken van je website gebruik je de Online beheeromgeving van Mooiesite.nl. Al meer dan 10 jaar hét systeem om je website zelf te beheren zonder eerst de handleiding te moeten zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *